Amit a ZETA tűzjelző rendszerekről tudni kell:

 

 

 Rendszer létesítés esetén kedvező bekerülési költségű, megbízhatóan működő, a nap 24 órájában stabilan teljesítő, hosszú távú megoldást jelentő tűzjelző rendszer.

  Esztétikus megjelenésű, felhasználó barát kialakítású perifériákkal rendelkezik. A kézi jelzésadó kialakításából adódóan, ha azt aktiválták, az üzemeltető által egy kulccsal nyugalmi helyzetbe állítható, nem szükséges szakszervizt hívni, mint más típusú kézi jelzésadóknál az eszközben elhelyezett üveglap cseréjéhez.

  Az automatikus érzékelőkön elhelyezett nyolc darab LED-nek köszönhetően a riasztási állapotba került eszköz biztos, hogy minden irányból jól látható. Az összes periféria elem könnyen tisztítható fényes műanyag házzal rendelkezik, extrém körülmények esetén különböző színűre fényezhető.

 

A rendszer gyors beüzemelését az előre címezhető alkotóelemek és a kiépítés előtt megírható központ program biztosítja. A szükséges programozó software telepítők számára szabad hozzáférésű. A rendszer összes alkotó eleme folyamatos felügyelet alatt áll az EN-54-es szabványnak megfelelően.

 Kötelező működés próbák alkalmával az eszközök könnyen és gyorsan tesztelhetők. A rendszer kiegészíthető egy olyan felügyeleti PC-vel, ami további rendszereket (behatolásjelző, beléptető, IP vagy analóg kamera) is képes magába integrálni.

 A ZETA tűzjelző család gyártója a GLT Exports Ltd.  25 év tapasztalattal rendelkező angliai cég. Magyarországon a ZETA tűzjelző rendszerek több mint 10 éve folyamatosan üzemelnek.

 A rendszer kizárólagos forgalmazója teljes árupalettájú budapesti raktárral és mérnöki supportal rendelkező Pentolt Kft.